Mă numesc Karina Minda și sunt psiholog clinician și psihoterapeut. Am experiență în lucrul cu copii, tineri și adulți pe o gamă largă de dificultăți, situații sau condiții.

Am început să studiez psihologia din curiozitatea de a înțelege psihicul uman, dar foarte devreme mi-am dat seama că ceea ce m-a împins spre psihologie nu a fost doar un interes rațional, ci o dorință de a explora profunzimile proprie mele vieți interioare. Ce am descoperit în acest proces lung, de multe ori dificil, a fost bucuria de a trăi viața cu conștiență, prezență și iubire, bucuria de a fi eu însămi și de a descoperi frumusețea ființei mele.

Prin munca mea acompaniez oamenii în procesul lor de autocunoaștere prin care vor descoperi mai multe despre ei înșiși, vor învăța să își gestioneze emoțiile și să facă față dificultăților din viața lor. Pentru mine înseamnă să îi asum responsabilitatea pentru propria mea viață, libertate, identitate și fericire.

În ședințele de psihoterapie, ofer un spațiu sigur, plin de compasiune și fără judecată, în care vei găsi suportul de care ai nevoie pentru a te uita la situațiile dificile din viața ta și a găsi soluții, pentru a-ți gestiona emoțiile și a schimba paternurile mentale nesănătoase, pentru a explora și accepta nevoile tale, și a-ți descoperi potențialul.

Sunt interesată de proiectele cu impact social și consider că schimbarea socială începe cu fiecare dintre noi. Acesta este unul din motivele pentru care organizez grupuri de dezvoltare personală, prelegeri despre bunăstare și managementul stresului, cu scopul de a oferi oamenilor instrumentele și cunoștințele de care au nevoie pentru a-și trăi viața într-un mod mai sănătos și echilibrat.


Certificări:

26239926_1566233683467900_5941257469438615264_n.jpg

Psiholog clinician și Psihoterapeut Certificat de Colegiul Psihologilor din România

Certificat în Psihoterapie Transpersonală Asociația Europeană de Psihologie Transpersonală

Master de Psihologie Clinică și Consiliere Psihologică Universitatea de Vest, Timișoara

Facultatea de Psihologie Universitatea de Vest, Timisoara